Termeni si conditii

Acord de utilizare a website-ului

Prin utilizarea website-ului, se prezuma ca sunteti de acord cu termenii si conditiile stabilite, tocmai de aceea va solicitam sa cititi cu atentie prezentarea lor. Accesarea acestui website presupune respectarea conditiilor de utilizare, precum si a tuturor dispozitiilor legale aplicabile. In cazul in care nu veti fi in totalitate de acord cu conditiile de utilizare pe care le vom prezenta, va rugam sa parasiti acest website.

Dreptul de proprietate asupra Continutului

Continutul (constand in texte, imagini, logo-uri, sigle etc.) reprezinta proprietatea exclusiva a SC ELITE KIDS SRL, acesta beneficiind de toate drepturile obtinute in acest sens prin publicare, dar si prin licente de utilizare.

Utilizarea Continutului

Utilizatorului ii este strict interzis sa utilizeze continutul website-ului fara acordul expres al SC ELITE KIDS SRL, iar in cazul dobandirii permisiunii, continutul va fi utilizat numai in limitele si conditiile stabilite prin acel acord. Vizitarea website-ului nostru nu confera utilizatorilor niciun drept de proprietate intelectuala privind continutului pe care acestia il acceseaza. Utilizatorul poate descarca continutul website-ului, insa numai utilizarea in scop personal si non-comercial este permisa si numai in conditiile in care aceasta nu intra in conflict cu prezentele prevederi. Este interzisa utilizarea website-ului in scop de publicitate sau altfel de cerere, respectiv oferta, ce prezinta caracter comercial. De asemenea, este interzisa folosirea website-ului in scopul transmiterii de materiale cu caracter amenintator, fals, calomnios si orice fel de material care ar putea conduce la intrunirea cumulativa a elementelor unei infractiuni, atrangand astfel raspunderea penala ori civila sau ar incalca in orice fel dispozitiile legale in vigoare.

Nerespectarea conditiilor de utilizare

Va invederam faptul ca in cazul incalcarii dreptului de proprietate intelectuala, vom purcede la actionarea in judecata a celor ce se fac vinovati de nerespectarea legislatiei romane in vigoare. Mentionam ca, intr-o atare situatie, societatea noastra va coopera cu autoritatile ce vor fi desemnate pentru aplicarea legii si ca ne vom conforma hotararilor judecatoresti prin care ni se impune dezvaluirea identitatii persoanelor care raspandesc astfel de materiale. Va aducem la cunostinta faptul ca aceste conditii de utilizare sunt guvernate de legislatia romana, precum si faptul ca instantele judecatoresti din Romania vor avea competenta exclusiva asupra eventualelor litigii ce vor privi conditiile de utilizare ale website-ului nostru.

Limitarea raspunderii societatii

SC ELITE KIDS SRL nu se face responsabila de colectarea de virusi care ar putea avea ca efect infectarea computerului sau dispozitivului de pe care accesati si utilizati website-ul. De asemenea, vom fi exonerati de raspundere in cazul oricaror altor daune produse prin descarcarea de fisiere de tip text sau imagine. In concluzie, accesarea si utilizarea acestui website va fi bazat in totalitate pe responsabilitatea vizitatorilor.

SOLICITA O OFERTA

Completeaza formularul si un reprezentant te va contacta pentru a-ti prezenta intreaga noastra oferta, pentru toate brandurile.