Politica de confidentialitate

In conformitate cu Legea 677 din 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si cu Legea nr. 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, actualizate la zi, SC ELITE KIDS SRL se obliga sa adopte toate masurile de siguranta, in vederea securizarii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si pastrarii confidentialitatii acestora.

Potrivit dispozitiilor Legii 677 din 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorilor le sunt recunoscute urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a accesa datele cu caracter personal furnizate 
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal 
  • drepul de a fi informati cu privire la scopurile pentru care datele cu caracter personal vor fi utilizate de catre SC ELITE KIDS SRL 
  • dreptul de opozitie 
  • dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale .

Prin furnizarea de informatii cu caracter personal, se prezuma ca utilizatorul isi da consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea acestora de catre SC ELITE KIDS SRL, in conformitate cu scopurile pe care le vom mentiona mai jos. Datele cu caracter personal indicate de catre utilizator prin autentificare vor fi protejate atat online, cat si ofline, pastrandu-si caracterul confidential si nefacand obiectul niciunei forme de prelucrare ilegala. 

In cazul in care utilizatorul doreste actualizarea, blocarea sau stergerea datelor personale pe care le-a indicat, ne poate contacta la adresa de e-mail: office@elitekidsromania.ro. Datele cu caracter personal vor fi utilizate numai in conformitate cu dispozitiile legale, in urmatoarele scopuri:

  • imbunatatirea produselor si a serviciilor pe care le oferim 
  • crearea de servicii noi 
  • personalizarea ofertei ce urmeaza sa o oferim utilizatorului 
  • transmiterea de mesaje publicitare si marketing targetat 

Mentionam faptul ca datele cu caracter personal indicate de catre utilizatori pot fi oferite colaboratorilor nostri, pentru ca acestia sa le prelucreze in numele nostru, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate, dar si cu orice alte masuri privind securitatea corespunzatoare a acestor informatii.

De asemenea, SC ELITE KIDS SRL poate dezvalui aceste date catre terte persoane, fara consimtamantul utilizatorului, daca acest lucru este cerut de lege sau in caz de litigii. In cazul in care vom considera a fi necesara realizarea unor modificari ale regulilor de confidentialitate, acestea vor fi publicate pe website-ul nostru pentru a putea fi luate la cunostinta de catre utilizatori.

Pentru utilizarea website-ului nostru este necesar ca utilizatorii sa fie, in totalitate, de acord cu conditiile prevazute.

SOLICITA O OFERTA

Completeaza formularul si un reprezentant te va contacta pentru a-ti prezenta intreaga noastra oferta, pentru toate brandurile.